Här finner jag ro

Om mig

måndag 4 februari 2013

Hemma idag!

Det är inte ofta jag kastar in handduken men idag är en sådan dag. Huvudvärken och illamåendet började redan igår men jag kämpa mig igenom dagen.
Moas poolspel i bandyn var så himla roligt så det funkade med lite alvedon och läsk. Jag höll mig på benen. Kände mig lite piggare så Magnus och jag åkte ut på ishockey i Landsbro. Fatta att jag inte hade varit på över 20 år! Ishockey är ju faktiskt himla kul. Så spännande. Varför har jag inte åkt ut tidigare. Jag har en klasskompis som spelar i laget och har lovat honom att åka ut och kolla minst en gång iallafall. Nu blir det nog fler gånger.


Inatt och nu på morgonen var dock huvudvärken tillbaks. Jag har problem med mina nya glasögon. De är rätt starka och jag känner verkligen av dem. Jag har svårt att anpassa mig till dem. Det och att linserna skaver en del gör att ögonen får jobba rätt mycket. Det blir mycket spänningar som förmodligen gör att jag får huvudvärk och lite illamående. Det blir till att vila idag och hoppas på att det blir bättre snart. Snart löser det sig säkert och jag ska verkligen inte klaga för jag har aldrig varit så frisk som jag var hela förra året. Det är bara ännu ett tecken på att en hälsosam livsstil gör nytta.

Hoppas på att Celsius och kaffe ska hjälpa mot huvudvärken!
Ha en bra dag! Nu ska jag krypa ner och kolla på alla såporna som går på tv. Just nu är det McGyver som gäller:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar