Här finner jag ro

Om mig

måndag 22 april 2013

Leva som man lär!

Nu får det vara slut! Nu är det skärpning som gäller!

Ja en PT ska ju leva som man lär så nu måste jag få ordning på mina matvanor. Nu ska allt socker bort och allt småätande måste få ett slut. Idag har jag skrivit ett kontrakt med mig själv inne i huvudet att idag ska jag vända denna tråkiga trend. Jag var sugen på att köra FF i maj men inser att det kommer nog inte att funka så bra med skola och all press som blir de sista veckorna. 
Jag kan ju det här så jag måste ju för fasen få ihop mitt eget kostprogram! En rejäl spark i häcken är vad jag behöver och nu blir det 30 grymma dagar med strikt kost, träning,vila och råplugg!

Jag har vet ju hur jag ska göra så det är bara att göra det. Hitta rutiner och dra ner på sockret. Det är inte svårare än så. Nu är det mat var tredje timme som gäller och inget småplock emellan. Dock måste jag ju äta direkt efter träning men det får jag synka ihop på ett bra sätt. Jag ska inte råbanta eller deffa på nått sätt men jag behöver vara lite extra strikt mot mig själv nu ett tag framöver för att inte komma på rätt spår igen.

Ja livet är en ständig kamp mot denna jäkla kropp. Jag blir så trött på att alltid behöva kämpa för att hålla överhuvudtaget hålla vikten. Men det är ingen ursäkt. Nu har jag fått denna kropp så det är bara att ta tjuren vid hornen och göra något bra av den. 

Jag går på livets väg och ibland finns det hinder på vägen men hinder är till för att övervinnas så det är bara att hitta nya vägar. Tyvärr funkar inte genvägen så det är bara att bita ihop. 

Jag kommer att behöva all hjälp och stöttning som finns. Jag hoppas att ni där ute finns där med lite pepp när de deppiga dagarna kommer. För de kommer det vet jag. Jag hoppas bara min omgivning orkar med mig. Jag vet hur jag funkar och när jag ska avgiftas blir jag inte rolig att leva med:) Håller tummarna att detta kommer att funka annars hittar jag väl en ny väg.

Jag lovar dyrt och heligt att jag ska skriva om mina resultat både de goda och de tråkiga.
Dagens lunch Zucchini plättar med avokado och mozzarella sallad
Nu ska jag räkna kalorier i några dagar bara för att jag ska se hur jag ligger till. Idag har det blivit helt ok så nu är det kvarg, avokado, grönsaker, mathavre, kött och en massa proteiner som gäller. Jag kommer att äta kolhydrater också men tänka på att äta lite mindre av den varan. Suck vad har jag gett mig in på!

Never give up! Just do it! Keep on fighting!


1 kommentar:

  1. Är det nån som kan fixa detta så är det du! Tror på dig till 100%! Lycka till! Kram från Sara N

    SvaraRadera