Här finner jag ro

Om mig

måndag 30 december 2013

2013 - Året då jag stod på egna ben

gott nytt år

2013 

Året då jag bytte karriär

Året då jag stod på egna ben.

 Året då jag började tro lite mer på mig själv.

Året jag blev tonårsmorsa på riktigt

Året med många härliga utmaningar

Året då jag träffade en hel massa underbara människor

Året då jag blev hundägare igen


Jag det är mycket som har hänt under år 2013. Jag skulle nog kunna göra listan hur lång som helst. Det har varit ett helt fantastiskt år. Jag är så lycklig att jag har fått uppleva allt detta tillsammans med nära och kära. Lärt känna många nya människor och träffat personer som berört mitt hjärta.

Jag har sett min äldsta dotter växa upp till en typisk tonåring med allt det innebär. Visst vi är inte alltid sams och vi har våra jättegräl men innerst inne älskar vi varandra och kan inte leva utan varandra. Hon är en underbara unge som vågar stå på egna ben men ändå vill ha mamma och pappa vid sin sida.
Vår minsting har hittat rätt i det hon gör. Bandy är en sport för henne. Så härligt att få följa hennes resa genom livet. Självförtroendet är inte alltid på topp men och växer för varje dag. 

Min älskade make och genomgått en hel massa operationer för sitt knä. Tyvärr är det inte helt ok än men det går iallafall åt rätt håll. Han har kämpat med rehab och sitt egna psyke. Jag tycker han har fixat det ganska bra trotts allt.

Jag har bytt karriär och satsade på mitt egna företag som massör. Det har varit så himla kul att få stå på egna ben. Jag har inte alltid så lätt för att tro på mig själv. Detta året har jag blivit bättre på det men jag har långt kvar att gå. Jag älskar utmaningar och gillar när inte den ena dagen är sig andra lik. Detta året har innehållit många olika utmaningar och nästa år fortsätter i samma anda. Underbart!

Vi avslutade året med att utöka vår familj med en helt underbart liten valp. Ja liten och liten är han kanske inte längre men han var det iallafall. Så härligt att ha denne lilla krabat i familjen. Ralf, du berikar verkligen våra liv.

Jag hade kunnat göra detta inlägg hur långt som helst men nu får det räcka:)

Imorgon ringer vi in det nya år i goda vänners lag.

Jag vet att 2014 kommer bli ett toppen år för mig, mina nära och kära.

Så mina vänner.
2014 Nu kör vi!1 kommentar: