Här finner jag ro

Om mig

onsdag 21 november 2012

Hitta energi i mörkret

Nu denna årstiden är det svårt att hitta energi och motivation. Det är mörkt och grått större delen av dygnet. I vår familj var vi verkligen inte pigga imorse. Vi ville nog inte gå upp någon av oss. Kände oss lite halvsjuka allihop. Vi tog oss ner till skolorna och kände nog ändå att dagen kommer att bli bra.

Jag fortsatte att lära mig massera idag. Det är så underbart att lära sig detta. Så skönt att se hur ens "kunder" njuter av det lilla man kan. Jag tar tillvara varenda liten minut och kunskap som ges till mig. Jag är som en svamp och vill bara lära mig mer. Detta vill jag verkligen jobba med. Så skönt att jobba med människor på detta vis.

Just denna tid är det som sagt svårt för alla att hitta energin. Jag har inget mirakelmedel men mycket vitaminer och så mycket solljus vi kan få är en bra bit på väg. umgås med människor du tycker om ger också mycket enerig och skapar ett inre ro. Här hemma tankade vi upp med mycket energi nu ikväll. När Moa hade tränat bandy och gjort sina läxor var vi alla rätt trötta. Vi tog ner en madrass, släckte ner lamporna, tände lite ljus och spelade relax musik på spotify. Vi skapade oss ett eget massagerum. Så härligt att bara få umgås med mina underbara tjejer och de njöt av denna lugna stund. Vi tankade upp med massor av energi och skapade en inre frid. Ingen stress och press utan bara lugn och ro. Barnen besökte mig på skolan idag och vår härliga lärare Leffe lärde dem lite små trix. De gav mig en härlig massage. Närhet är en sån energi givare och så skönt att bara umgås. Nu saknas bara en massagebänk som tomten ska komma med hoppas jag:)

Till helgen eller kanske tidigare ska jag sätta upp mina stjärnor och ljusstakar för det ger en sån härlig julstämning. Jag brukar känna en stor stress inför julen men iår längtar jag till den och det ska bli skönt att få jullov. Hoppas bara det blir lite snö för vi ska till Tandådalen över nyår.
Matilda och Moa på stranden i Turkiet förra året.

Hitta dina små stunder i livet som ger dig energi att orka med i mörkret!



1 kommentar:

  1. Så fint skrivet Malin! Härliga ni är du och dina töser<3 Kram till dig

    SvaraRadera