Här finner jag ro

Om mig

fredag 14 december 2012

Grymt skön WOD

Jag skulle kötta på gymmet idag med härliga Stina. Vi skulle köra rygg. När vi väl kom in där så blev vi inbjudna att köra lite crossfit med sköna killarna. De är ju rena crossfit proffs så det kändes ju sådär att komma där som amatör och köra med de "stora killarna".

Vi skulle köra en WOD som jag tror heter filthy 50. Är inte så haj på dessa termer.Det var iallafall 10 övningar som skulle köras 50 rep på varje. Alltså 500 rep totalt. Jag som är van vid att köra varv på allt frågade lite försiktigt hur många varv. Tänkte typ 3 varv och då kräks jag och de får bära ut mig med bår haha. Men de var ju "bara" ett varv. Dagens utmaning alltså.

Det var skit kul. Övningarna passade mig verkligen förutom en där man ska hänga i armarna och dra upp knäna till magen. Jag klarar inte av att hänga så i mina handleder och axlar. Jag har för mycket kroppsvikt att bära upp. Det blir en utmaning att lära mig det, Jag körde 100 situps istället och testade ca 20 st utav de andra. Sjukt roligt pass! Stina och jag körde tjej-vikterna men jag känner att jag kan våga utmana lite till nästa gång och köra en del rep men kill-vikterna. Passet tog runt 30 min och jag var inte helt spyfärdig efteråt så lite mer kan jag nog utmana nästa gång.

Ett problem hade jag dock. Det var fruktansvärt kallt i styrkerummet och mina tår domnade bort totalt. När jag tog av mig strumporna så var tårna vita och sen skiftade de färg till gråsvarta. Lite lätt obehagligt. Fick ställa mig i duschen och spola varmt vatten för att de skulle tina.

Grymt skön början på dagen! Vi blev även inbjudna att träna crossfit med proffsen på söndagar när de tränar i en annan lokal. Så vi blev nog godkända av the big boys:)

Lägg till bildtext

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar