Här finner jag ro

Om mig

söndag 20 januari 2013

Träningslära! Nu börjar min väg mot PT

Börjar känna suget efter sommarstugan nu!

Idag är det dax för skola igen. Nu är det träningslära som står på schemat. Ska bli så sjukt roligt. Jag har längtat. Nu börjar min väg mot certifierad PT. Kan knappt fatta att jag gör detta. Det har varit fullständigt overkligt att jag ska utbilda mig inom detta.

Jag börjar så smått funderar på om jag ska gå någon form av instruktörsutbildning oxå. Jag vet inte riktigt än vad men det vore kul och testa på. Jag kanske inte kommer att leda pass men jag tror att det kan vara ett bra sätt att få lite mer insikt i hur det är att instuerar och leda en grupp.

Det känns som jag har hundra tankar och idéer i huvudet just nu. En del har jag fått lägga åt sidan. Det märks att detta är en tuff branch. Det är visserligen så att hälsa och hälsoarbete på företagen är något som ligger i tiden men det är oxå många som utbildar sig inom området och öppnar upp eget. Ja det verkligen mycket att funderar på. Jag kommer dock inte att rusa iväg och öppna eget snabbt. Jag ska verkligen ha en färdig idé innan men måste även våga satsa lite. Ja ja som sagt mycket i huvudet just nu.

Nu ska jag hinna städa lite innan skolan.
Ha en skön dag alla undersköna människor ute i världen!

2 kommentarer:

  1. Din väg till PT började första dagen på utbildningen den 20 aug. Glöm inte det :)

    SvaraRadera
  2. Haha Lasse du har så rätt men nu börjar det ju likna nått :)

    SvaraRadera