Här finner jag ro

Om mig

tisdag 19 februari 2013

Crosstraining is the best!

Uppvärmning!
Benen skakar. Svetten dryper om oss alla. Pulsen är hög och mjölksyran är upp över öronen. Vi är alla utmattade men vi orkar lite till och lite till. Glöden och kämpar viljan är enorm hos oss alla. Fasen vilket härligt pass!

Daniel in action:)
Ja självklart har jag varit på crosstraining igen. Det är ju tisdag kl. 18.00 på Vetlanda friskvårdcenter. Intruktörer är Daniel och Martin. Riktigt goa boys:) Alltid lika peppande och glada. Ni är bäst and you know it! Tillåter dock inget fusk....Lite jävligt ibland men alltid bra med en spark i baken :)

Idag var vi många som vanligt. Passet är alltid fullt och folk slåss om platserna. Först till kvarn!

Detta pass kan aldrig bli tråkigt. Övningar byts ut och ibland hela passet. Det är nästan alltid nått nytt varje gång. Det blir liksom aldrig samma sak. Det är nya människor som kommer till och gamla som kommer tillbaks.Tillsammans kämpar vi och peppar varandra. Jag sitter bara med ett stort leende och skriver. Det liksom spritter i kroppen när man har varit på detta pass och man längtar med en liten hatkärlek till nästa tisdag när man får kämpa och svettas igen.

Jag kände redan på uppvärmningen att idag är jag stark. Det är inte alltid man får den känslan utan ibland måste man intala sig själv att jag orkar. Idag slapp jag dock detta och kunde köra på. Dock stumnade benen lite för det var otroligt mycket ben idag men det som inte dödar stärker en heter det ju. Tabataintervallerna var dock riktigt sega på slutet.Armarna tog också slut lite och jag försökte fuska men tyvärr så ser ju Mr. Hall allt och tvingar upp mig på tårna igen. Inget fusk på detta pass inte! Ikväll körde jag med Elin som är tillbaks igen efter lite sjukdom. Härligt jobbat bruden du är bäst! Kul att du är tillbaks igen.

Ja vad ska jag mer säga. Testa testa testa detta pass! Nog snackat om detta!

Over and out för ikväll! Nu ska jag dö lite i soffan och hoppas att jag kommer upp för trapporna till sängen sen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar