Här finner jag ro

Om mig

tisdag 12 mars 2013

2XU kärlek vid första testet!


Jag är kär i mina nya 2XU tights!

Ja jag skojar verkligen inte. Jag var ute och sprang en runda i eftermiddag. Det var så himla fint väder så jag tänkte ta mig ut en kort runda bara föra att få lite luft. Så var ju tanken men de var så skönt att det gick så himla bra så jag bara sprang på. De ny tightsen gjorde verkligen sitt jobb. De ska minska skakningarna i fläsket haha, öka blodcirkulationen och förbättra återhämtningen. Jag vet inte om det bara satt i mitt huvud men det gick så himla lätt att springa och jag var nere på km tider som jag normalt måste kämpa lite extra för att komma ner på. Pulsen låg på lätt jogg och ändå gick det så mycket fortare. Helt otroligt men jag tror faktiskt att det var byxorna som gjorde sitt jobb. Det viktigaste är iallafall att jag tror på det för då funkar det ju:) Kan ju även bero på att jag hade en bra dag och var pigg i benen men vill jag inte riktigt tro på :)

Jag var och tränade crosstraining ikväll. Dock byxorna. Vi körde kortleken i dag också. Himla gött pass. Skönt att inte behöva några skivstänger eller vikter.
Benen kändes fortfarande pigga även efter löpningen. Helt otroligt! Kommer förmodlingen att kännas imorgon.


Nu ska jag gå upp och hjälpa tjejerna att bädda för Moa har en kompis som ska sova över. De har studiedag imorgon men jag jag har ett föredag att framföra. Kommer att gå galant. Känns som livet leker just nu!

Ha det bäst så hörs vi snart igen!

2 kommentarer:

  1. Får känslan av att jag också måste införskaffa ett par såna där sköningar till tights! :D

    Lycka till med föredraget! :)

    //Dieseldoris

    SvaraRadera
  2. Ja jag kan verkligen rekommendera dem, snygga är de ju oxå:)

    SvaraRadera