Här finner jag ro

Om mig

söndag 6 oktober 2013

Bandy, bandy och ännu mer bandy

Helgen bara försvann!


Det har varit mycket bandy på schemat denna helg. Moa har varit på bandyläger som arrangerades av Skirö AIK. Hennes egen klubb.
Det har varit ett läger enbart för tjejer. Så fantastiskt rolig att se nästan 100st (99st var de) på isen och runt omkring.
Det har varit en stor organisation runt detta läger. Tänk bara att över 100 spelar, ledare och föräldrar ska äta 5-6 st måltider varje dag. Det går åt några bullar, mackor och annat gott till dessa hungriga människor.

Jag var och hjälpte till i fredag kväll och nästan hela lördagen. Jag hann med att jobba lite och sen var det dax att servera dessa hungriga små liv. De blev tröttare och tröttare allt efter som dagen gick men tappert kämpade de på.

Det är härlig att se så många ungdomar på ett och samma ställe. Alla brinner de för sin spor och utövar den efter sin egen förmåga. Inget elittänk här inte. Här är alla välkomna att deltaga. Det var deltagare från norr till söder. Så roligt att så många kom.

Jag vet att det är ett stor arbete och många timmar som lagts ner för att få detta att fungera. Jag kan bara tacka alla inblandade för ett otroligt bra jobb. 
När vi idag hämtade Moa så var det en trött men nöjd tjej som lämnade SAPA Arena. 
Vi hoppas att få komma åter nästa år.
Nu är bandysäsongen igång på riktigt!

En annan säsong som är igång är innebandyn. Matildas lag spelade seriepremiär idag och vann med 7-1. Starkt jobbat tjejer. Vi hoppas på en bra säsong även för er.

Nu ska jag ta mig ut och få en nypa luft. Tyvärr så har en förkylning gjort att jag inte har kunnat träna så mycket men det är bara att ta nya tag nästa vecka.

Never give up!


1 kommentar: