Här finner jag ro

Om mig

söndag 27 oktober 2013

Bebis i familjen!


Det är bara att vänja sig vid tidiga mornar. En liten valp vill inte sova länge :)

I fredagskväll var det äntligen dags att hämta hem vår lilla bebis. Måste nog erkänna att det var en lång dag innan klockan blev 5. När vi åkte ut var både jag och flickorna lite spända. Manne var i Nyköping på kurs så han var inte med.
När vi väl kom ut till uppfödaren och fick träffa Ralf igen så spred sig en härlig känsla i kroppen. Denne lille krabat skulle få följa med oss hem och bli en del av vår familj.

Bilresan hem gick bra han fick sitta i Matildas knä. Det var lite otäck men där kände han sig trygg. Resten av kvällen tillbringade vi på golvet i köket och gosade med honom. Allt för att han skulle känna sig hemmastad och välkommen till oss.
När natten kom och det var dags att sova fick han följa med oss upp och ligga i vårt sovrum på sin bädd. Jag låg bredvid och sövde honom så han somnade gott :)


Lördagen fick Manne och Moa agera barnvakter. Jag var på mässa i Ekenässjön hela dagen och Matilda spelade innebandy i Oskarshamn. Det gick hur bra som helst men en lite valp blir lätt trött och sov bort nästan hela eftermiddagen.
På kvällen träffade vi äntligen Fia och Mats. Det var härligt att få prata av sig och äta lite gott. 

Söndagen började vi med en gosa i sängen och bara ta det lugnt. Det blev en härlig skogspromenad efter frukost.
Eftersom dagen blev ganska lång när man får en timme så hann vi med den hel del. Det blev både slötid, jobbtid, träning och några promenader.


Att vara hundägare är något som verkligen ger så mycket tillbaks. Denna lilla krabat ger oss glädje och gemenskap. Han ger värme och kärlek. Det var verkligen rätt beslut för vår familj. Visst är det lite pyssel och pusslande men det är det verkligen värt.
Nu sover han gott efter ha busat lite ute i lövhögen så nu kanske matte kan få dricka lite kaffe :)
Jag har semester från förskolan idag och ska bara in till kliniken lite senare för att jobba lite kort.

Ha en skön måndag alla och en skönt höstlov alla lediga barn och vuxna!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar