Här finner jag ro

Om mig

onsdag 27 november 2013

Dags att komma i form efter semester!


Efter semester ångest!
Har semestern varit lite får trevlig och det har gått ner lite för mycket av det goda. Vill du tag i problemet? Då är detta något för dig!

Är du ute efter en förändring ? Vill du minska kg, cm och nå din idealfigur? Vill du må bättre, bli piggare och orka mer? Vill du kontrollera din vikt och minska sötsuget? 


Vår viktutmanings kurs är ett roligt och inspirerande sätt för dig att nå dina mål.
Vi kommer att ha ett tema varje vecka där vi går igenom ämnen som protein, mellanmål, motion, kolhydrater och om att bevara hälsan på lång sikt.


Vårt fokus ligger på hälsa och sund näring.
Varmt välkommen att se hur viktutmaningen kan hjälpa dig till ett bättre välmående!


Kursen håller på i 12 veckor. Kostnad 600:- där 300 går tillbaka till prispotten som de tre som går ner mest i fett% och cm vinner! Varje vecka delas ut små vinster som lite extra pepp till de som lyckats lite extra bra. Vinnarna får även styling hos frisör, lån av kläder från en butik och även en fotografering.


Startdatum 27 augusti

Begränsat antal platser, ingen bindande anmälan.

Nytt för denna gång är även att det kommer finnas möjlighet att gå kursen online. Perfekt för er som inte har möjlighet att komma in på bestämda dagar eller bor på annan ort.


Boka din plats redan idag :)

Kursen håller på i 12 veckor. Kostnad 350:- där 300 går tillbaka till prispotten som de tre som går ner mest i fett% och cm vinner!
Lägg till bildtext
Vill du veta mer om denna viktutmaningskurs så hör av dig till mig så berättar jag mer.

ME Massage och Hälsa
070-5734578
malin_ek@yahoo.se
Finns även på facebook


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar