Här finner jag ro

Om mig

torsdag 6 februari 2014

Äntligen massage!

Jag har gått länge och haft ont i en axel och varit stel i hela ryggen. Tyvärr är jag lite för envis för mitt eget bästa och gör inget åt det. Nu i veckan nådde jag gränsen. Jag kunde knappt lyfta armen. Jag hade så ont och spänningshuvudvärk så att jag mådde illa.
Det är ju märkligt att det ska gå så långt när jag vet vad som är den bästa medicinen. Jag jobbar som massör och har en kollega som är massör. Råder alla mina kunder att få massage regelbundet men tar inte hand om mig själv. Ja vad ska man säga. Det finns inga ursäkter. Det är bara rena dumheterna.

Igår efter jobbet lyckades jag äntligen se till att få tid hos kollegan. Jag längtade verkligen efter det hela dagen. Det var helt underbart att få lägga sig på bänken och bara bli omhändetagen. Det var nästan ett år sedan jag fick massage sist så jag visste att det skulle göra ont och att jag var hur stel som helst. Det spelade ingen roll. Det var helt underbart att känna hur musklerna vaknade till och jag njöt av smärtan :)

Efteråt var jag helt matt och snurrig. Fick lägga mig en stund på min egen bänk och vila innan jag kunde köra hem. 
Väl hemma blev det soffläge hela kvällen. Jag har även dragit på mig en lätt förkylning men idag känns den dock bättre. Allt hängde nog ihop. Det behövdes sättas igång hela systemet.
Axeln och ryggen känns mycket bättre idag och nu får det inte dröja 1 år tills nästa gång.

Massage gör underverk!

Nu är det dags att ta sig an fredagen sen ska jag har lite sportlov några dagar.

Ha en skön helg och glöm inte bort att ta hand om dig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar